FORMACIÓ GRUPAL I ACTIVITATS

Curs - Habilitats de desenvolupament vital i professional amb models DBM®

*DESCOMPTE a les inscripcions realitzades abans del 5 d’octubre

AJUDA INDIVIDUALITZADA PER A PROFESSIONALS

Les sessions individuals es desenvolupen en un clima de confiança i intimitat.

 

En les consultes privades estic subjecte al secret professional.

 

D'aquesta manera tots els assumptes poden ser abordats durant una sessió individual, evitant possibles situacions incòmodes de grup.

 

Seguisc un procés totalment personalitzat.

 

Les sessions poden ser presencials a València o per videoconferència.

 

CONFERÈNCIA:"APODERAMENT: CAPACITAT D'ACCIÓ I PENSAMENT"

Dijous, 13 de juny de 2019 a les 19:00 hores.

SUPERACIÓ DE DIFICULTATS. APRENDRE A APODERAR-SE

Quatre dies per aprendre a superar dificultats, a transformar problemes en reptes.

Del 1 al 4 de agosto de 2019.

ACTUALITZACIÓ I RECICLATGE

Vols conèixer algunes de les noves aplicacions/models DBM®? Has realitzat la formació en PNL i tens curiositat per saber què aporta d’innovador el DBM®? Mantingues-te actualitzat per molt poc.

HABILITATS DE DESENVOLUPAMENT VITAL I PROFESSIONAL AMB MODELS DBM®

T’ajude a preparar-te per al món canviant que vivim amb noves habilitats i actituds constructives.

FORMACIÓ A EMPRESES

El món és tan dinàmic que les organitzacions necessiten reforçar-se amb una formació específica que potencie als seus treballadors.

MILLORA INDIVIDUALITZADA PER A PROFESSIONALS

COACHING EXECUTIU

Ajude al professional a crear noves habilitats i actituds per a enfrontar-se als reptes i dificultats que es troba en la seua carrera.

COACHING INDIVIDUAL PER A EMPRESES

Cada dia més, les empreses són més conscients de cuidar als seus empleats. Oferir-los sessions individuals s’ha demostrat una eina per a l’augment del rendiment i la satisfacció.

TREBALL EN EQUIP

Molts executius són bons aconseguint objectius però no funcionant en equips. Ajude a crear una actitud apropiada perquè funcionen millor treballant harmònicament amb altres persones.

HABILITATS SOCIALS

Treballar en una organització significa treballar amb persones. Habitualment, a millors habilitats socials, millor connexió amb els companys de treball.

REINVENTAR-SE I TRANSICIONS

Per a aquells professionals que es qüestionen el seu treball o rol actual i tenen dificultats a reorientar-se, els ajudem a construir una nova etapa professional.

OPOSICIONS

T’ajudem a motivar-te en l’estudi, a ser disciplinat, a superar pors i bloquejos i a millorar la confiança en les pròpies possibilitats gràcies a potenciar una preparació mental robusta.

SUPERACIÓN DE DIFICULTADES. APRENDER A EMPODERARSE

Cuatro días para aprender a superar dificultades, a transformar problemas en retos.

Del 1 al 4 de agosto de 2019.

COACHING PER A MÚSICS

Sóc expert a ajudar als músics a millorar el seu gaudi i interpretació, malgrat no ser músic perquè facilite processos mentals constructius.

AJUDA INDIVIDUAL –  PSICOTERÀPIA

BLOQUEJOS EMOCIONALS O MENTALS

Depressió, ansietat, desequilibris emocionals, addiccions, pors, etc poden superar-se amb la meua ajuda i l’esforç del client. Els resultats solen ser molt més profunds i duradors que altres enfocaments.

NOVES ETAPES VITALS

T’acompanye en l’inici d’una nova relació o en la ruptura amb una parella o l’inici de la jubilació. T’ajude a superar les dificultats que et trobes. I també a reorientar la teua vida per a la nova etapa vital.

CARLES PORCEL

CARLES PORCEL

Capacitador.es

Sóc el director de Capacitador.es. Fa prop de 30 anys vaig començar a formar-me en diferents disciplines de creixement personal i desenvolupament professional. En els últims 20 anys, després de comprovar pel meu mateix diferents enfocaments, m’he compromès amb el DBM® pels seus resultats efectius, la profunditat i precisió de l’enfocament.

Subscriu-te gratis al Newsletter

Subcriu-te gratis al nostre bulletí.
Rebràs regularment informació de les nostres activitats que ajuden a:

* Guanyar qualitat de vida i equilibri emocional.
* Reinventar o potenciar la carrera professional.
* Millorar la comunicació amb els companys de treball, caps o familia.
* Guanyar efectivitat i rendiment en el treball.
* Millorar la motivació per a fer més fàcil aconseguir els propòsits.

Si vols que t’oriente gratuïtament sobre la teua situació particular,
crida’m al 963 343 190 i t’atendré personalment.

Idioma *

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable: Carles Porcel López
Finalitat: Informar regularmente de les nostres activitats.
Legitimació: Consentiment exprés de l’usuari a través de la selecció de la casella check d’enviament del formulari, haver emplenat un formulari en paper o per trucada telefònica. Consentimient de l’interesado.
Drets: Podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i retirada de consentiment de les seues dades personals en l’adreça de correu electrònic carles@capacitador.es
Diccionario de Términos
Modelado conductual
Modelar conductualmente supone entender cómo funcionan operativamente (como opuesto a teórico) conductas como los significados, las emociones o el lenguaje.

Coaching ejecutivo
Ayuda para los profesionales a poder superar retos y desarrollar nuevas habilidades y actitudes.

PNL (Programación neurolingüística)
La programación neurolingüística o PNL, es un enfoque de comunicación, desarrollo personal y psicoterapia cocreado por Richard Bandler y John Grinder en los años 70 del siglo pasado.

PNL remodelada
John McWhirter, creador del DBM®, cuando se formó en PNL hacia 1990 se dio cuenta que habían afirmaciones exageradas que eliminó e identificó aspectos interesantes que desarrolló para hacerlos mucho más útiles. En aquella época decía que “apliqué la PNL a la PNL.”

DBM®
Un propósito principal del DBM® (Developmental Behavioural Modelling® o Modelado conductual desarrollativo) es modelar qué, cómo y porqué funcionan los procesos de cambio y comunicación humana.

Modelado Conductual Desarrollativo
Véase DBM®

Developmental Behavioural Modelling®
Véase DBM®

Coaching para músicos
Como dicen mis clientes, soy especialista en ayudar a los músicos, a pesar de no ser músico. Me concentro en el proceso mental para ayudarles a superar bloqueos y a mejorar la interpretación.

Coaching generativo
Ayudo a los profesionales a hacer mejor lo que ya hacen bien. ¿Eres un buen planificador, un excelente deportista o un arquitecto creativo? Ahora puedes continuar mejorando tus capacidades.

Carles Porcel
Es el director de Capacitador.es. Está autorizado a impartir formación con modelos DBM® desde 2003. Es licenciado en Filosofía y Máster en intervención psicológica con DBM®.

Practitioner en PNL con modelos DBM®
Anteriormente era el primer nivel de formación en modelos DBM®. Actualmente se llama Habilidades de desarrollo vital y profesional con modelos DBM®

Send this to a friend