AJUDA INDIVIDUALITZADA PER A PROFESSIONALS

Les sessions individuals es desenvolupen en un clima de confiança i intimitat.

 

En les consultes privades estic subjecte al secret professional.

 

D'aquesta manera tots els assumptes poden ser abordats durant una sessió individual, evitant possibles situacions incòmodes de grup.

 

Seguisc un procés totalment personalitzat.

 

Les sessions poden ser presencials a València o per videoconferència.

 

HABILITATS DE DESENVOLUPAMENT VITAL I PROFESSIONAL AMB MODELS DBM®

T’ajude a preparar-te per al món canviant que vivim amb noves habilitats i actituds constructives.

Conferència: Passos per a avançar vitalment i professional

Pendent de programació

Per als que s’imaginen que poden superar dificultats i aconseguir els seus objectius vitals i professionals.

FORMACIÓ A EMPRESES

El món és tan dinàmic que les organitzacions necessiten reforçar-se amb una formació específica que potencie als seus treballadors.

ACTUALITZACIÓ I RECICLATGE

Vols conèixer algunes de les noves aplicacions/models DBM®? Has realitzat la formació en PNL i tens curiositat per saber què aporta d’innovador el DBM®? Mantingues-te actualitzat per molt poc.

MILLORA INDIVIDUALITZADA PER A PROFESSIONALS

COACHING EXECUTIU

Ajude al professional a crear noves habilitats i actituds per a enfrontar-se als reptes i dificultats que es troba en la seua carrera.

COACHING INDIVIDUAL PER A EMPRESES

Cada dia més, les empreses són més conscients de cuidar als seus empleats. Oferir-los sessions individuals s’ha demostrat una eina per a l’augment del rendiment i la satisfacció.

TREBALL EN EQUIP

Molts executius són bons aconseguint objectius però no funcionant en equips. Ajude a crear una actitud apropiada perquè funcionen millor treballant harmònicament amb altres persones.

HABILITATS SOCIALS

Treballar en una organització significa treballar amb persones. Habitualment, a millors habilitats socials, millor connexió amb els companys de treball.

REINVENTAR-SE I TRANSICIONS

Per a aquells professionals que es qüestionen el seu treball o rol actual i tenen dificultats a reorientar-se, els ajudem a construir una nova etapa professional.

OPOSICIONS

T’ajudem a motivar-te en l’estudi, a ser disciplinat, a superar pors i bloquejos i a millorar la confiança en les pròpies possibilitats gràcies a potenciar una preparació mental robusta.

GESTIÓ EMOCIONAL DEL DOCENT

Ajude els docents a organitzar-se emocionalment per a millorar la seua eficàcia i benestar i potenciar la seua capacitat d’autogestió.

COACHING PER A MÚSICS

Sóc expert a ajudar als músics a millorar el seu gaudi i interpretació, malgrat no ser músic perquè facilite processos mentals constructius.

AJUDA INDIVIDUAL –  PSICOTERÀPIA

BLOQUEJOS EMOCIONALS O MENTALS

Depressió, ansietat, desequilibris emocionals, addiccions, pors, etc poden superar-se amb la meua ajuda i l’esforç del client. Els resultats solen ser molt més profunds i duradors que altres enfocaments.

NOVES ETAPES VITALS

T’acompanye en l’inici d’una nova relació o en la ruptura amb una parella o l’inici de la jubilació. T’ajude a superar les dificultats que et trobes. I també a reorientar la teua vida per a la nova etapa vital.

CARLES PORCEL

CARLES PORCEL

Capacitador.es

Sóc el director de Capacitador.es. Fa prop de 30 anys vaig començar a formar-me en diferents disciplines de creixement personal i desenvolupament professional. En els últims 20 anys, després de comprovar pel meu mateix diferents enfocaments, m’he compromès amb el DBM® pels seus resultats efectius, la profunditat i precisió de l’enfocament.

Subscriu-te gratis al Newsletter

Subcriu-te gratis al nostre bulletí.
Rebràs regularment informació de les nostres activitats que ajuden a:

* Guanyar qualitat de vida i equilibri emocional.
* Reinventar o potenciar la carrera professional.
* Millorar la comunicació amb els companys de treball, caps o familia.
* Guanyar efectivitat i rendiment en el treball.
* Millorar la motivació per a fer més fàcil aconseguir els propòsits.

Si vols que t’oriente gratuïtament sobre la teua situació particular,
crida’m al 695 015 569 i t’atendré personalment.

Idioma *

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable: Carles Porcel López
Finalitat: Informar regularmente de les nostres activitats.
Legitimació: Consentiment exprés de l’usuari a través de la selecció de la casella check d’enviament del formulari, haver emplenat un formulari en paper o per trucada telefònica. Consentimient de l’interesado.
Drets: Podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i retirada de consentiment de les seues dades personals en l’adreça de correu electrònic carles@capacitador.es
Diccionari de Termes

Carles Porcel
És el director de Capacitador.es. Està autoritzat a impartir formació amb models DBM® des de 2003. És llicenciat en Filosofia i Màster en intervenció psicològica amb DBM®.

Coaching executiu
Ajuda per als professionals a poder superar reptes i desenvolupar noves habilitats i actituds.

Coaching generatiu
Ajude els professionals a fer millor el que ja fan bé. Eres un bon planificador, un excel·lent esportista o un arquitecte creatiu? Ara pots continuar millorant les teues capacitats.

Coaching per a músics
Com diuen els meus clients, sóc especialista a ajudar els músics, malgrat no ser músic. Em concentre en el procés mental per a ajudar-los a superar bloquejos i a millorar la interpretació.

DBM®
Un propòsit principal del DBM® (Developmental Behavioural Modelling® o Modelatge Conductual Desenvolupatiu) és modelar què, com i perquè funcionen els processos de canvi i comunicació humana.

Developmental Behavioural Modelling®
Vegeu DBM®

Habilitats de desenvolupament personal i professional amb models DBM®
És el primer nivell en la formació experiencial per a desenvolupar conceptes/capacitats/actituds bàsiques de modelatge conductual per a aplicar-les a la vida quotidiana. Anteriorment anomenat Practitioner en PNL amb models DBM®.

Modelatge conductual
Modelar conductualment suposa entendre com funcionen operativament (com a oposat a teòric) conductes com els significats, les emocions o el llenguatge.

Modelatge Conductual Desenvolupatiu
Vegeu DBM®

PNL (Programació neurolingüística)
La programació neurolingüística o PNL, és un enfocament de comunicació, desenvolupament personal/professional i psicoteràpia cocreat per Richard Bandler i John Grinder en els anys 70 del segle passat.

PNL remodelada
John McWhirter, creador del DBM®, quan es va formar en PNL cap a 1990 es va adonar que havien afirmacions exagerades que va eliminar i va identificar aspectes interessants que va desenvolupar per a fer-los molt més útils. En aquella època deia que “vaig aplicar la PNL a la PNL.”

Practitioner en PNL amb models DBM®
Era el primer nivell de formació bàsica en PNL/models DBM®. Actualment es diu Habilitats de desenvolupament vital i professional amb models DBM®.

Send this to a friend