AJUDA INDIVIDUALITZADA PER A PROFESSIONALS

En la formació pots posar a prova immediatament el que aprens en tu mateix i en altres.

Pots aprendre els processos de canvi i comunicació personal/professional, per potenciar els resultats efectius.

Aprendràs a modelar formalment, per aprendre a potenciar-te i potenciar als demés.

Durant el curs es poden fer preguntes i done explicacions específiques que faciliten l'aprenentatge.

Podràs gaudir d'un aprenentage autenticament "experiencial"

HABILITATS DE DESENVOLUPAMENT VITAL I PROFESSIONAL AMB MODELS DBM®

T’ajude a preparar-te per al món canviant que vivim amb noves habilitats i actituds constructives.

Conferència: Passos per a avançar vitalment i professional

Pendent de programació

Per als que s’imaginen que poden superar dificultats i aconseguir els seus objectius vitals i professionals.

FORMACIÓ A EMPRESES

El món és tan dinàmic que les organitzacions necessiten reforçar-se amb una formació específica que potencie als seus treballadors.

ACTUALITZACIÓ I RECICLATGE

Vols conèixer algunes de les noves aplicacions/models DBM®? Has realitzat la formació en PNL i tens curiositat per saber què aporta d’innovador el DBM®? Mantingues-te actualitzat per molt poc.

MILLORA INDIVIDUALITZADA PER A PROFESSIONALS

COACHING EXECUTIU

Ajude al professional a crear noves habilitats i actituds per a enfrontar-se als reptes i dificultats que es troba en la seua carrera.

COACHING INDIVIDUAL PER A EMPRESES

Cada dia més, les empreses són més conscients de cuidar als seus empleats. Oferir-los sessions individuals s’ha demostrat una eina per a l’augment del rendiment i la satisfacció.

TREBALL EN EQUIP

Molts executius són bons aconseguint objectius però no funcionant en equips. Ajude a crear una actitud apropiada perquè funcionen millor treballant harmònicament amb altres persones.

HABILITATS SOCIALS

Treballar en una organització significa treballar amb persones. Habitualment, a millors habilitats socials, millor connexió amb els companys de treball.

REINVENTAR-SE I TRANSICIONS

Per a aquells professionals que es qüestionen el seu treball o rol actual i tenen dificultats a reorientar-se, els ajudem a construir una nova etapa professional.

OPOSICIONS

T’ajudem a motivar-te en l’estudi, a ser disciplinat, a superar pors i bloquejos i a millorar la confiança en les pròpies possibilitats gràcies a potenciar una preparació mental robusta.

GESTIÓ EMOCIONAL DEL DOCENT

Ajude els docents a organitzar-se emocionalment per a millorar la seua eficàcia i benestar i potenciar la seua capacitat d’autogestió.

COACHING PER A MÚSICS

Sóc expert a ajudar als músics a millorar el seu gaudi i interpretació, malgrat no ser músic perquè facilite processos mentals constructius.

AJUDA INDIVIDUAL –  PSICOTERÀPIA

BLOQUEJOS EMOCIONALS O MENTALS

Depressió, ansietat, desequilibris emocionals, addiccions, pors, etc poden superar-se amb la meua ajuda i l’esforç del client. Els resultats solen ser molt més profunds i duradors que altres enfocaments.

NOVES ETAPES VITALS

T’acompanye en l’inici d’una nova relació o en la ruptura amb una parella o l’inici de la jubilació. T’ajude a superar les dificultats que et trobes. I també a reorientar la teua vida per a la nova etapa vital.

CARLES PORCEL

CARLES PORCEL

Capacitador.es

Sóc el director de Capacitador.es. Fa prop de 30 anys vaig començar a formar-me en diferents disciplines de creixement personal i desenvolupament professional. En els últims 20 anys, després de comprovar pel meu mateix diferents enfocaments, m’he compromès amb el DBM® pels seus resultats efectius, la profunditat i precisió de l’enfocament.

Subscriu-te gratis al Newsletter

Subcriu-te gratis al nostre bulletí.
Rebràs regularment informació de les nostres activitats que ajuden a:

* Guanyar qualitat de vida i equilibri emocional.
* Reinventar o potenciar la carrera professional.
* Millorar la comunicació amb els companys de treball, caps o familia.
* Guanyar efectivitat i rendiment en el treball.
* Millorar la motivació per a fer més fàcil aconseguir els propòsits.

Si vols que t’oriente gratuïtament sobre la teua situació particular,
crida’m al 695 015 569 i t’atendré personalment.

Idioma *

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable: Carles Porcel López
Finalitat: Informar regularmente de les nostres activitats.
Legitimació: Consentiment exprés de l’usuari a través de la selecció de la casella check d’enviament del formulari, haver emplenat un formulari en paper o per trucada telefònica. Consentimient de l’interesado.
Drets: Podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i retirada de consentiment de les seues dades personals en l’adreça de correu electrònic carles@capacitador.es
Diccionari de Termes

Carles Porcel
És el director de Capacitador.es. Està autoritzat a impartir formació amb models DBM® des de 2003. És llicenciat en Filosofia i Màster en intervenció psicològica amb DBM®.

Coaching executiu
Ajuda per als professionals a poder superar reptes i desenvolupar noves habilitats i actituds.

Coaching generatiu
Ajude els professionals a fer millor el que ja fan bé. Eres un bon planificador, un excel·lent esportista o un arquitecte creatiu? Ara pots continuar millorant les teues capacitats.

Coaching per a músics
Com diuen els meus clients, sóc especialista a ajudar els músics, malgrat no ser músic. Em concentre en el procés mental per a ajudar-los a superar bloquejos i a millorar la interpretació.

DBM®
Un propòsit principal del DBM® (Developmental Behavioural Modelling® o Modelatge Conductual Desenvolupatiu) és modelar què, com i perquè funcionen els processos de canvi i comunicació humana.

Developmental Behavioural Modelling®
Vegeu DBM®

Habilitats de desenvolupament personal i professional amb models DBM®
És el primer nivell en la formació experiencial per a desenvolupar conceptes/capacitats/actituds bàsiques de modelatge conductual per a aplicar-les a la vida quotidiana. Anteriorment anomenat Practitioner en PNL amb models DBM®.

Modelatge conductual
Modelar conductualment suposa entendre com funcionen operativament (com a oposat a teòric) conductes com els significats, les emocions o el llenguatge.

Modelatge Conductual Desenvolupatiu
Vegeu DBM®

PNL (Programació neurolingüística)
La programació neurolingüística o PNL, és un enfocament de comunicació, desenvolupament personal/professional i psicoteràpia cocreat per Richard Bandler i John Grinder en els anys 70 del segle passat.

PNL remodelada
John McWhirter, creador del DBM®, quan es va formar en PNL cap a 1990 es va adonar que havien afirmacions exagerades que va eliminar i va identificar aspectes interessants que va desenvolupar per a fer-los molt més útils. En aquella època deia que “vaig aplicar la PNL a la PNL.”

Practitioner en PNL amb models DBM®
Era el primer nivell de formació bàsica en PNL/models DBM®. Actualment es diu Habilitats de desenvolupament vital i professional amb models DBM®.

Send this to a friend