Sóc Carles Porcel

Formador en models DBM® i habilitats, coach, psicoterapeuta i modelador conductual.

Ajude a individus, professionals i organitzacions a adaptar-se als canvis i a millorar.

Més de 30 anys d’experiència


QUÈ APORTE D’ESPECIAL


RESULTATS EFECTIUS


Moltes vegades els meus clients obtenen resultats ràpids i sòlids. Però la rapidesa no és l’important; l’assumpte és la precisió que permet modelar amb exactitud com funciona una persona o organització per a fer-la funciona millor: en resultats, en benestar i en aprenentatge significatiu.

El meu enfocament va més enllà d’aconseguir “simples objectius”. Suposa processos vitals integrals en els quals estan implicats múltiples factors de la persona/grup amb la finalitat d’ajudar-los a avançar sòlidament.

MODELAR LA CONDUCTA HUMANA

Des de la meua experiència amb el modelatge conductual, dimensions tan subtils com els sentiments, la felicitat, els significats o el benestar, poden ser entesos operativament.


L’ús dels models DBM® donen estructura a com “fas” les emocions o com “fas” ser eficaç en el treball i/o en la vida, per a anar més enllà.

A diferència de la teories, el modelatge conductual implica comprendre com funcionen de fet una persona o una organització, per a aprendre al fet que funcionen molt millor.

RESULTATS SIGNIFICATIUS

Aprendre a crear plenitud vital o reinventar-se professionalment, no són simples “objectius”, suposen processos vitals complexos per a viure la vida o la professió d’una forma molt diferent.

Curs - Habilitats de desenvolupament vital i professional amb models DBM®

*DESCOMPTE a les inscripcions realizatdes abans del 9 de novembre.

”Sobre

Sóc el director de Capacitador.es

Fa prop de 30 anys vaig començar a formar-me en diferents disciplines de creixement personal i desenvolupament professional.

En els últims 20 anys, després de comprovar pel meu mateix diferents enfocaments, m’he compromès amb el DBM® pels seus resultats efectius, la profunditat i precisió de l’enfocament.

Sóc autor del llibre Què és la PNL (esgotat) i del ebook Desafinos mentals? Com superar-los (t’ho pots descarregar en www.desafinos.com )

He impartit formació en diferents organitzacions: Universitat de València, IKEA, Empresa Municipal de Transports de València (EMT), Generalitat Valenciana, per citar algunes de les més conegudes.

John McWhirter, el creador del DBM®, m va autoritzar en 2003 a impartir formació amb models DBM®.

Sóc llicenciat en Filosofia, he realitzat la suficiència investigadora del doctorat en Psicologia i sóc Màster en intervenció psicològica amb DBM®.

Vaig ser cofundador de l’Associació Espanyola de PNL

 

Apunta’t al meu bulletí

Rebràs informació molt interessant que t’ajudarà a:

* Guanyar qualitat de vida i equilibri emocional.

* Reinventar o potenciar la carrera professional.

* Millorar la comunicació amb els companys de treball, caps o família.

* Guanyar efectivitat i rendiment en el treball.

* Millorar la motivació per a fer més fàcil aconseguir els propòsits.

Així com informació sobre cursos, tallers, xarres…

  Idioma *

  Informació bàsica sobre protecció de dades:
  Responsable: Carles Porcel López
  Finalitat: Informar regularmente de les nostres activitats.
  Legitimació: Consentiment exprés de l’usuari a través de la selecció de la casella check d’enviament del formulari, haver emplenat un formulari en paper o per trucada telefònica. Consentimient de l’interesado.
  Drets: Podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i retirada de consentiment de les seues dades personals en l’adreça de correu electrònic carles@capacitador.es

  Entitats en les quals he impartit formació

  Testimoniatges

  JAIME CASTILLO

  Director de l’Àrea de Serveis i altres negocis d’Aigües de València, sobre CARLES PORCEL, Director de Capacitador.es, la PNL i el DBM®

  Amb les sessions de coaching executiu vaig poder recuperar la visió general de la meua empresa. Carles m’ha ajudat a desenvolupar esta visió que em permet veure amb perspectiva aquelles coses que en cada part de l’empresa poden requerir canvis, que degut a la situació actual son molt necessaris, canvis que ens permeten millorar o modificar les nostres línies d’actuació. Les empreses hui no ho tenim gens fàcil i amb les condicions de mercat que estem treballant i els problemes que tenim cada dia, de vegades resulta difícil mantindre esta visió; amb un coach expert com Carles he aprés que mantindre la visió global és molt important i que es pot fer conscientment i d’una forma estructurada.
  Violeta Santos

  Gerent Baixúquer

  Les sessions desenvolupatives amb Carles Porcel em van permetre, sobretot, posar ordre en les meues prioritats i aprendre a compaginar allò personal/familiar i allò polític. Açò ha suposat una disminució radical de l’estrès i malestar, una major estabilitat emocional, un major control sobre la meua autogestió i planificació, un millor rendiment en allò professional, tornar a gaudir amb les meues activitats polítiques a més d’harmonitzar la meua vida política amb la familiar i una major visió personal i política a llarg termini. A més, ha suposat que prenguera anticipadament decisions i reorientacions fonamentals que, d’una forma o una altra, em portarien a ser eurodiputat per EQUO.
Vull destacar que va ser essencial, per a una integració sòlida, realitzar aquesta labor fora de períodes electorals. La introspecció i l’autocrítica requereixen temps i (una mica de) tranquil·litat perquè entre sessions poguera practicar i comprovar lo fructífer de les noves maneres de pensar i actuar en la vida diària.
  Florent Marcellesi

  Eurodiputat durant els anys 2016-2019 per EQUO (partit verd espanyol)

  Vols llegir més testimoniatges?

  Clica en aquest enllaç i podràs llegir 10 opinions més, de diverses professions: músics, advocats, creatius, etc.

  Recursos, Cursos, Tallers…

  Prepara la teua Oposició

  T’ajudem a motivar-te en l’estudi, a ser disciplinat, a superar pors i bloquejos i a millorar la confiança en les pròpies possibilitats gràcies a potenciar una preparació mental robusta.

  Habilitats de desenvolupament vital i professional amb models DBM®

  T’ajude a preparar-te per al món canviant que vivim amb noves habilitats i actituds constructives.

  Desafinos Mentales

  Descobreix les pautes mentals que usen els millors músics per a gaudir i perfeccionar-se..
  Send this to a friend