ACTUALITZACIÓ I RECICLATGE

Vols conèixer algunes de les noves aplicacions/models DBM®?
Has realitzat la formació en PNL i tens curiositat per saber què aporta d’innovador el DBM®?
Mantingues-te actualitzat per molt poc.

Actualització i reciclatge

Personas havien participat en algun Practitioner en PNL tradicional, quan ha participat en la formació Habilitats de desenvolupament vital i professional amb models DBM® (abans anomenat Practitioner en PNL amb models DBM®), s’han adonat que és més útil, més estructurat i més profund.

I les persones que tornen a participar en el curs d’Habilitats s’adonen que no és simplement “repetir”; es fan conscients del que porten integrat ja que elles no són les mateixes que la primera vegada, ja que són persones que han integrat.

I a mesura que van endinsant en el curs, van notant que encara poden avançar més quant a punts de vista, aprofundiment de capacitats, noves distincions útils o actituds constructives.

Atenció a l'Alumne

695 015 569

T’informem de les dades, condicions del descompte etc.

“Farà uns 15 anys vaig fer el Practitioner en PNL [tradicional] amb Carles.

Ara he realitzat el Practitioner en PNL amb Models DBM® i he trobat moltes diferències.

Aquest curs és molt més integral i note els canvis a un nivell més profund.

Em sent més complet i amb més recursos per a afrontar el dia a dia. També he notat un gran canvi en el format, que reuneix ara moltes més eines i està en un nivell més profund per a guiar a altres.

Recomane a qui haja fet el Practitioner en PNL tradicional aquest curs amb models DBM® per les eines que aporta per al dia a dia”

Alfonso Seda

Tornar a participar en el Habilitats de desenvolupament vital i professional amb models DBM® suposa una oportunitat per a:

Aprofundir en habilitats i comprensions.

1 – Sempre es pot ser més hàbil comunicant-se, ajudant eficaçment a altres persones a desenvolupar-se o a potenciar la pròpia motivació i acompliment professional.

2 – Entendre amb més precisió com funciona cada model DBM® i com fer-ho funcionar millor, com utilitzar-ho en diferents contextos, fer-me preguntes per a comprovar el precís de la comprensió, etc.

Conèixer nous models DBM®

Cada any apareixen nous models DBM® per a noves aplicacions i els vaig introduint, de manera que la persona que ve a actualitzar-se podrà aprendre les noves aplicacions.

I dels anteriors models, tinc més experiència, pose nous contextos d’aplicació, etc. que permeten un coneixement més detallat i més útil.


Descompte de més del 60%

Per a facilitar que els participants en els meus cursos es puguen actualitzar, puguen “repetir”, es poden aprofitar de més d’un 60% obre les tarifes estàndard.

Si són estudiants d’altres centres, el descompte pot arribar a ser d’un 30%, erquè puguen comprovar per ells mateixos en què és superior Habilitats de desenvolupament vital i professional amb models DBM®

%

Descomptes

Traure tot el meu potencial

Emplena el formulari i t’enviaré tota la informació del curs, així com promocions i descomptes.
Si ho prefereixes em pots telefonar al 695 015 569 i t’informaré personalment.

  Idioma Boletín/Butlletí*

  Informació bàsica sobre protecció de dades:
  Responsable: Carles Porcel López
  Finalitat: Informar regularmente de les nostres activitats.
  Legitimació: Consentiment exprés de l’usuari a través de la selecció de la casella check d’enviament del formulari, haver emplenat un formulari en paper o per trucada telefònica. Consentimient de l’interesado.
  Drets: Podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i retirada de consentiment de les seues dades personals en l’adreça de correu electrònic carles@capacitador.es
  Send this to a friend