POLÍTICA DE PRIVADESA

Informació bàsica sobre protecció de dades sobre la base del Reglament Europeu de Protecció de dades (UE) 2016/679 (RGPD)

– Responsable de la web i fitxer: Carles Porcel López

– Finalitat dels fitxers: Informar regularment de les nostres activitats.

– Legitimació: Consentiment exprés de l’usuari a través de la selecció de la casella check d’enviament del formulari o per trucada telefònica. Consentiment de l’interessat.

Allotjament de la web en: https://www.infomaniak.com/es

Empresa de correus massius: http://emailagent.es/

– Drets: Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i retirada de consentiment de les seues dades personals en l’adreça de correu electrònic carles[@]capacitador.es.

Confidencialitat i protecció de dades

A l’efecte del previst en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, CARLES PORCEL LÓPEZ informa a l’usuari de l’existència d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat per i per a CARLES PORCEL LÓPEZ i sota la seua responsabilitat, amb la finalitat de realitzar el manteniment i gestió de la relació amb l’Usuari, així com les labors d’informació. En el moment de l’acceptació de les presents condicions generals, CARLES PORCEL LÓPEZ requerirà l’usuari la recollida d’unes dades imprescindibles per a la prestació dels seus serveis i/o informació.

Registre de fitxers i formularis

L’emplenament del formulari de registre és obligatòria per a accedir i gaudir de determinats serveis oferits en la Web o rebre la informació sol·licitada. El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat d’informar-lo, subscriure’s, registrar-se o participar en qualsevol de les promocions en les quals se sol·liciten dades de caràcter personal.
D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que s’obtinguen a conseqüència del seu registre com a Usuari o a conseqüència de l’emplenament del formulari de contacte, seran incorporats a un fitxer titularitat de CARLES PORCEL LÓPEZ amb CIF/NIF 39321889P i amb domicili en Font d’En Corts, 87, 46013 VALÈNCIA, tenint implementades les mesures de seguretat establides en el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre.

Exactitud i veracitat de les dades

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses i informats, exonerant-se a CARLES PORCEL LÓPEZ de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte, registre o subscripció.
CARLES PORCEL LÓPEZ no respon de la veracitat de les informacions que no siguen d’elaboració pròpia i de les quals indique una altra font, per la qual cosa tampoc assumeix cap responsabilitat quant a hipotètics perjudicis que pogueren originar-se per l’ús d’aquesta informació.
CARLES PORCEL LÓPEZ es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seues pàgines Web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació.
S’exonera a CARLES PORCEL LÓPEZ de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que poguera patir l’Usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per CARLES PORCEL LÓPEZ sempre que procedisca de fonts alienes a CARLES PORCEL LÓPEZ.

Galetes (Cookies)

El lloc www.capacitador.info solament utilitza cookies per a guardar l’idioma de navegació; castellà o valencià.
De totes maneres, l’usuari té possibilitat de configurar el navegador de tal manera que impedisca la instal·lació d’aquests arxius.

Finalitats

Les finalitats de CARLES PORCEL LÓPEZ són el manteniment i gestió de la relació amb l’usuari i enviar-li informació dels nostres productes i serveis.

Menors d’edat

En el supòsit que alguns dels nostres serveis vagen dirigits específicament a menors d’edat, CARLES PORCEL LÓPEZ sol·licitarà la conformitat dels pares o tutors per a la recollida de les dades personals o, si escau, per al tractament automatitzat de les dades.

Cessió de dades a tercers

CARLES PORCEL LÓPEZ no realitzarà cessió de dades dels usuaris a tercers, només per imperatiu legal.

Send this to a friend