Avís Legal

El titular del Lloc web www .Capacitador.es és Carles PORCEL LÓPEZ, així com el titular i responsable dels fitxers amb la informació de caràcter personal subministrada voluntàriament pels seus usuaris havent adoptat totes les mesures de seguretat requerides legalment per a la protecció de les dades i la intimitat dels seus usuaris.

El tractament de les dades personals que es realitza a través del present Lloc web compleix amb l’establit en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre i amb les mesures de seguretat que li siguen aplicable segons el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre..

Dret d’Informació

Si l’usuari decideix sol·licitar informació en el nostre Lloc web, se sol·licitaran les dades necessàries per a la informació i promoció dels nostres serveis, tots ells disponibles en el nostre Web. En cap cas seran utilitzats per a finalitats diferents d’aquelles per a les quals han sigut voluntàriament introduïts.

Les dades personals que l’usuari ens proporcione passaran a formar part d’un fitxer de dades de caràcter personal, que el seu titular és Carles PORCEL LÓPEZ i està donat d’alta en l’Agència de Protecció de Dades. Aquestes dades personals seran objecte de tractament, sempre que l’usuari haja prestat el seu consentiment amb anterioritat, que ho presta en fer clic en el botó “Enviar” i podrà revocar el consentiment sempre que ho desitge. Els que voluntàriament faciliten les seues dades al titular del Web per qualsevol dels mitjans establits a aquest efecte a cada moment, consenten i accepten conèixer de manera expressa, precisa i inequívoca:
– Que la introducción en el fichero y el tratamiento de los datos de carácter personal tiene como finalidad el desarrollo y la prestación de servicios a través del Sitio Web o de correo-e así como el mantenimiento de las relaciones entre el Web y sus usuarios.
-Que de forma permanent tenen possibilitat d’accés a les seues dades, per la qual cosa podran consultar les dades de contacte per a accedir, modificar i cancel·lar totalment totes les seues dades.
-Que autoritza a Carles PORCEL LÓPEZ al fet que utilitze les seues dades per a les finalitats expressades a l’hora de contractar qualsevol dels productes o serveis en concret.
-Que en qualsevol moment podrà revocar el seu consentiment dirigint una comunicació a la Web, a través dels canals establits a aquest efecte.

Drets d’Accés, Rectificació, Oposició i Cancel·lació

En qualsevol moment, l’usuari té dret a accedir a la seua informació, a rectificar-la si les seues dades són errònies, a oposar-se a algun tipus de tractament associat al manteniment de la relació contractual i a donar-se de baixa dels serveis de Carles PORCEL LÓPEZ.

Aquests drets poden fer-se efectius prèvia acreditació de la personalitat en les formes i en els terminis establits en el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, dirigint un escrit a Marqués de Lozoya o en carles[@]Capacitador.info.

El tractament de les dades personals i l’enviament de comunicacions per mitjans electrònics, si escau, estan ajustats a la normativa establida en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

Canvis en la Política de Privadesa

Carles PORCEL LÓPEZ es reserva el dret de canviar, quan ho estime convenient, la seua Política de Privadesa. Aquests canvis s’anunciaran en aquesta pàgina.

Send this to a friend