“Desafinaments” mentals? Com superar-los

València, pendent de fixar noves dates

Sovint els músics noten que la qualitat de la seua execució varia depenent del seu estat d’ànim i altres factors mentals.

En aquest taller, ensenyarem algunes pautes per a identificar “desafinaments” mentals que interfereixen en un bona execució per a poder superar-los i millorar l’actuació musical. Es faran “pràctiques d’afinament mental” per a millorar la interpretació musical.

En el conservatori s’ensenya la tècnica «correcta». Nosaltres, curiosament, ensenyem a construir una tècnica pròpia que funcione per al músic.

Tractarem dues àrees relacionades amb l’execució:

1. Com crear una millor predisposició per a la interpretació. Com superar la por escènica, com aprendre a concentrar-se, etc.
2. Com millorar l’execució de l’instrument. En aquest àrea serà necessari que el participant porte el seu instrument per a poder notar executant, quins processos mentals pot activar per a millorar l’execució.

Imparteix: Carles Porcel, director de Capacitador.es

Si vols pots aconseguir gratuïtament el ebook ¿”Desafinos” mentales? Cómo superarlos introduint les teues dades en www.desafinos.com.

Testimoniatge

“Quan algú vol ser músic, s’inscriu en un conservatori, doncs allí hi ha professors de música. Més tard, quan un bon músic vol perfeccionar-se, cerca a grans músics, hàbils i amb experiència.

Bé, açò fins que es creua en el seu camí Carles Porcel. Perquè Carles Porcel no és músic, és millor que açò. És la persona que t’ajudarà a trobar les teues “desafinos” mentals. T’ajudarà a crear eines internes per a superar-los i el més important, t’ensenyarà a utilitzar-les de maneres fructíferes.

“Desafinos” mentals? Com superar-los és un taller que qualsevol músic que vulga superar-se sabrà apreciar. Imprescindible.”

Santiago Cantó Durà
Viola solista de l’Orquestra de València

Dates i horari

El curs se celebrarà a València i consta de dos tallers: pendent de fixar noves dates.

Places mínimes i limitades a 6 participants.