La formació que impartisc a IES, Conservatoris, etc. té dos vessants:

 1. Com els docents poden desenvolupar i integrar en la seua tasca quotidiana habilitats i actituds constructives per cuidar-se a sí mateixos.
 2. Com els docents poden facilitar que el seu alumnat millore en capacitats com motivació, autoestima o concentració.

La qüestió és com passar dels conceptes teòrics a desenvolupar-los com a capacitat operativa per a que el docent els utilitze quotidianament en la seua tasca i puga potenciar les seues destreses i les del seu alumnat. Gràcies al una innovadora metodologia això és possible. Es tracta del DBM® (Developmental Behavioural Modelling® o Modelatge Conductual Desenvolupatiu) Amb un entrenament adequat es pot aconseguir:

 • Motivació de l’alumnat.
 • Automotivació del docent.
 • Increment del benestar i de la satisfacció laboral.
 • Desenvolupament i ampliació del repertori d’estratègies d’ensenyament i aprenentatge.
 • Incorporació i ús de nous recursos.
 • Millors transicions del docent a una nova responsabilitat.
 • Liderar iniciatives dins de la institució.
 • Comunicació eficaç (amb els alumnes, professors, directius, pares/mares).
 • Superar l’estrés.
 • Equilibri entre la vida personal i la laboral.

Per a que la direcció responsable de l’Institut puga comprovar per si mateixa que realment es tracta d’un enfocament profitós i pràctic propose un taller gratuït de 3 o 4 hores en l’Institut per als professors, per viure en directe la metodologia. Sense cap compromís posterior de contractació.

TESTIMONIATGE

“Vaig conéixer a Carles quan va impartir un curs de formació sobre comunicació i competència docent que vam organitzar en l’Institut.

L’experiència em va animar a  fer amb ell  el curs de [formació en] models DBM®.  Participar en aquesta formació ha sigut per a mi una experiència sorprenent que ha obert un món de coneixements i possibilitats aplicables no sols a la millora personal, sinó també a la millora professional com a docent, psicòloga i orientadora. 

Puc entendre millor les necessitats del professorat que sol·licita la meua col·laboració i donar-los el meu suport amb  eficàcia, ajude a l’alumnat a canviar pautes negatives amb  simplicitat i encert i em comunique amb més precisió i claredat amb les seues famílies.

Continue aprenent i sorprenent-me cada dia del gran potencial d’aquest aprenentatge.”

Esperanza Garcia Morales

Ex-psicopedagoga , I.E.S. Vicent Gandia de Castelló de la Ribera

Reservar Plaça Gratuïta

Taller “Desenvolupament de Competències Docents”

Si ho prefereixes em pots cridar al telèfon 695 015 569 i t’informaré personalment.

  SELECCIONA DATA DEL TALLER

  Informació bàsica sobre protecció de dades:

  Responsable: Carles Porcel López
  Finalitat: Informar regularmente de les nostres activitats.
  Legitimació: Consentiment exprés de l’usuari a través de la selecció de la casella check d’enviament del formulari, haver emplenat un formulari en paper o per trucada telefònica. Consentimient de l’interesado.
  Drets: Podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i retirada de consentiment de les seues dades personals en l’adreça de correu electrònic carles@capacitador.es

  Send this to a friend