El curs «Comunicar un futur completament renovable», una formació que organitza Som Energia València, ha sigut posposat degut a la crisi sanitària. Veure més avall.

En comunicació hi ha maneres més eficaces que altres de fomentar les energies netes i altres valors de Som Energia.

En el taller de tres sessions, explorarem quines expressions cal eliminar del nostre vocabulari per contraproduents en el auditori i quines són més recomanables segons el públic, ja que impacten més.

Els propòsits de la formació:

  • Conscienciar i especialment implicar a la ciutadania en la importància de les energies netes, en l’estalvi i la eficiència energètica.

  • Incrementar el nombre de socis de Som Energia.

  • Crear una comunicació en Som Energia basada en valors.

  • Identificar idees desencertades que limiten la comunicació eficaç.

Es compon de tres sessions que se celebraran a València en el meu local. Si la crisi sanitària desapareix, començarem el primer mòdul el 17 d’abril amb horari de 18 a 21 hores. El segon i tercer està pendent de fixar entre els assistents del primer mòdul.

Aquest taller està reservat exclusivament a persones sòcies de Som Energia, especialment aquelles activistes que fan difusió de la cooperativa.

S’ha arribat al màxim de participants i de moment no s’admeten més inscripcions.

Per això s’ha obert una llista d’espera. És d’esperar que alguna de les persones inscrites finalment no puguen participar i les persones de la llista d’espera puguen participar.

Per entrar en la llista d’espera cal empenar el formulari i rebràs un correu immediatament.

    Idioma Boletín/Butlletí*

    Comparte esto con un amigo